2011. november 1., kedd

Sportfogadas







Az egyik legizgalmasabb formája a sportfogadásnak az úgynevezett live streaming fogadás, amit népszerűbben csak élő fogadásnak hívnak.

Általában véve ezek a már megkezdett sportesemények eredményére tett fogadásokon alapul (leggyakrabban labdarúgó vagy tenisz mérkőzések esetén). A hagyományos élő sportfogadás esetében csak az aktuális mérkőzési idő, a percenként vagy gyakrabban frissített részeredmény, valamint a szintén csaknem minden pillanatban frissített nyereményszorzó nézhető.

Meg kell jegyezni, hogy a kínálat kicsit másképp néz ki, mint a hagyományos sportfogadás esetében, bár természetesen az események egy része ugyanolyan, mint pl. a mérkőzés előttiek. Ehhez társulnak még további fogadások is, pl. az ötödik góllövőre tett fogadás (amikor volt már négy gól), vagy tenisz esetében a következő játszma győztesére tett fogadás. Az ilyen típusú fogadások már az internetes bukméker cégek többségének kínálatában szerepel, bár meg kell jegyezni, hogy a hagyományos bukméker cégeknél ez közismeret technikai okokból egyáltalán nem hozzáférhető.

Újdonságnak számítanak a video-live rendszerű sportfogadási lehetőségek. Lehetővé teszik nem csak találkozók eredményének folyamatos nyomon követését, de magának a találkozónak az élő megtekintését is! Az ilyen típusú fogadások meglepően gazdag kínálatáról híresek a világ legnagyobb bukméker cégjei, mint pl. a Betclic, Bwin és Unibet. Rengeteg sportközvetítést adnak teljesen ingyen azoknak a felhasználóknak, akik regisztráltak, és bármilyen anyagi kerettel rendelkeznek sportfogadói kontójukon.

Ilyen feltételek mellett rengeteg sportrajongó csupán azért dönt pénze befizetésére, hogy megnézhessen egy találkozót, s alkalmasint szupermodern video-live rendszeren keresztül tegyen tétet annak végeredményére. Más cégek, amelyek által magas minőségű video-live sportközvetítést nézhetünk meg, a következők: Expekt, Sporting Bet és Betathome.

A legjobb video-live fogadást kínáló szolgáltatók lehetőséget nyújtanak a közvetített mérkőzés alatti közvetlen csevegésre (chat). Ez lehetővé teszi a játékosok között az épp zajló találkozóról szóló eszmecserét és a jobb tipp együttes megválasztását.

Összegezve, a live és video-live fogadásokra a következők jellemzők:

népszerű sportesemények vonzó kínálata
izgalom tetőfokon
lehetőség van a meccsek 90. percéig való megtekintésére és annak végeredményére tett fogadásra
lehetőség van a találkozó eredményére tett fogadás megtételére még akkor is, ha a hagyományos bukmékernél való megtételéről már lekéstünk
technikai okok miatt, ill. mivel az élő fogadások esetében a nyereményszorzókat gyorsan kell megadni, előfordul, hogy a bukmékeri hiba következik be
----------

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése